Tervetuloa valmennukseen!

Tervetuloa etäfasilitoinnin perusteet verkkokurssille! Olet luultavasti miettinyt jo jonkin aikaa, kuinka voit saada palavereista ja työpajoista tehokkaampi, osallistavia ja innostavia ja ennenkaikkea päästä lopputuloksiin ja ratkaisuihin nopeasti. 


Onneksi olkoon! Olet askeleen lähempänä sujuvampia ja ketterämpiä palavereita ja työpajoja.

Kuluneen parin vuoden aikana tarve etäfasilitoinnin taitojen oppimiselle on noussut radikaalisti. Työelämän murros ja digitaaliseen aikaan siirtyminen vaatii yhä useammalta meistä toimialasta riippumatta kompleksisia ongelmanratkaisutaitoja, joita fasilitointitaidot ovat. Hyvä fasilitointi mahdollistaa ongelmien ratkaisun yhdessä tiimisi kanssa suunnitelmallisesti, tehokkaasti ja helposti.

Olemme kehittäneet tämän valmennuksen auttaakseemme sinua onnistumaan fasilitoinnissa etänä. Kurssin kautta saat rohkeutta fasilitoida hyvin erilaisia palavereita ja työpajoja, joita sinulle arjessa tulee vastaan.  Tämän kurssin käytyäsi lupaamme, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut onnistuneiden työpajojen ja palavereiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Valmennus on jaettu kuuteen osioon, jotka ovat:

  1. Etäfasilitoinnin perusteet
  2. Näin valitset sinulle sopivat virtuaalityökalut
  3. Etäfasilitoinnin suunnittelu
  4. Etäfasilitoinnin toteutus
  5. Jälkihoito ja jatkuvuus
  6. Bonus sisällöt!

Fasilitointitaitojen avulla sinä olet tärkeässä roolissa ja autat erilaisia tiimejä onnistumaan.

Uskomme, että löydät tältä kurssilta käytännöllisiä ideoita ja vinkkejä etäfasilitoinnissa onnistumiseen. Mutta nyt, toivotamme sinulle iloa etäopiskeluun!

Complete and Continue