Kurssin käytännön asiat

Vielä muutama käytännön asia kurssin sisältöön liittyen ennen kuin pääset itse osioiden pariin. Kurssi on jaettu kuuteen osioon, joissa on useampi moduuli. Jokaisen osion lopuksi on tehtävä, jonka tarkoitus on auttaa sinua harjoittelemaan taitoja ja sulattelemaan oppimaasi käytännössä.

Suosittelemme että käyt tätä verkkokurssia pari tuntia päivässä, jolloin kurssi on käytynä noin yhdessä työviikossa. Varaa rauhallista aikaa kurssin käymiselle. Voit testata uusia taitoja ja sabluunoja vaikka heti seuraavassa työpajassa tai palaverissasi. Suosittelemmekin hyödyntämään kurssilla esitettyjä asioita mahdollisimman nopeasti ja usein työssäsi, jotta voit sisäistää ne tehokkaasti.

Sinulla on rajaton pääsy kurssille, eli pääset kertaamaan asioita myös kurssin suoritettuasi. Voit aina palata harjoituksiin ja videoihin, kun siltä tuntuu. Jos jokin kurssin aikana jää mietityttämään, niin jätä kysymyksesi moodulien lopussa olevaan kommenttikenttään.

Tämän valmennuksen tarkoitus on ennen kaikkea antaa sinulle varmuutta työssäsi kohtaamiin erilaisiin etäfasilitointitilanteisiin. Ja hei! Harjoitus tekee mestarin! Niin mekin olemme taitojamme syventäneet :).

Etäfasilitoinnin päiväkirja


Suosittelemme pitämään päiväkirjaa kurssin aikana. Kun kirjoitat itsellesi muistiin tärkeimmät asiat, voit aina myöhemmin palata sinulle olennaisiin oppeihin. Kirjoittaminen pakottaa aivoja käsittelemään asioita entistä enemmän, joten se voi auttaa oppimisen kiihdyttämisessä myös! Myöhemmin on hienoa palata ja nähdä miten kurssin aikana ja sen jälkeen on kehittynyt. Ja miksei laittaa omat oivallukset ja opit myös muille jakoon.

Complete and Continue  
Discussion

0 comments