Valmentajien esittelyt

Satu Heikinheimo

Entäs jos voisit edistää sun tiimin hyvinvointia fasilitoimalla ketterästi työpajoja ja palavereita? Mietipä mihin kaikkeen se vaikuttaa? Mä olen Fraktion palvelumuotoilija ja muotoiluvalmentaja Satu Heikinheimo. Työssäni mä fasilitoin erilaisia projektien määrittely, aloitus ja ideointityöpajoja. Olen auttanut lukuisia yrityksiä onnistumaan hankkeissaan fasilitoimalla ja opettamalla heille fasilitointitaitoja ja ketteryyttä. Lisäksi olen toiminut usean vuoden juontaja-moderaattorina erilaisissa tapahtumissa ja fasilitoinut erilaisia keskusteluja ja ryhmätilanteita, välillä todella aikakriittisissä ja paineensietokykyä vaativissa tilanteissa.

Tällä kurssilla tulen kertomaan parhaaksi kokemani konkreettiset fasilitoinnin peruspilarit, jotka tekevät työstäsi kevyempää ja hauskempaa! Opit kuinka valmistella työpajoja ja palavereita niin, että voit keskittyä itse asiaan ja lopputuloksen tuottamiseen yhteisen session aikana. Opit kuinka otat palaveriin tai työpajaan osallistuvat ihmiset huomioon ja luot psykologisesti turvallisen tilan. Näin osallistujat voivat huoletta keskittyä annettuun tehtävään ja selkeyteen ja sinä fasilitaattorina ohjata.

Vitali Gusatinsky

Moi, olen toinen tämän kurssin valmentajista. Olen luonut verkko- ja mobiilipalveluja yli 10 vuoden ajan ja tehnyt töitä maailman suurimpien brändien kanssa. Fraktiolla valmennan näitä taitoja myös muille. Olen valmentanut Suomen arvostetuimmissa design-kouluissa, sekä alan johtavia yrityksiä. Olen tosi liekeissä tästä kurssista, koska jaamme erittäin tärkeitä perustavanlaatuisia taitoja sinulle, ja uskon vahvasti että nämä taidot tulevat auttamaan ketä vain olemaan entistä kykeneväinen ottamaan haastavat tilanteet haltuun ja auttamaan tiimejä onnistumaan.


Tykkään ajatella, että tulet oppimaan tällä kurssilla konkreettisten asioiden lisäksi myös fasilitointimentaliteetin. Se tarkoittaa, että kurssin käytyäsi osaat suunnitella ja ennakoida työpajojen ja palavereiden kulkua ja ottaa tilanteet haltuun prosessien kautta. Olen auttanut niin monta yritystä jossa tiimit ovat tiedostaneet haasteita, mutta eivät ole tienneet mitä tehdä parantaakseen työtapojaan tai saadakseen monivuotisen projektin maaliin. On niin hienoa päästä auttamaan ja opettamaan fasilitointitaitoja juuri sinulle.

Fasilitoinnilla luot inhimillisempää ja sujuvampaa työarkea sekä onnistut tiimissä.


Uskomme, että suurin haaste työpajojen ja palavereiden fasilitoinnissa on se, että niitä ei ole suunniteltu ennakkoon. Tämän kurssin jälkeen sinulla on avaimet fasilitoinnin salaiseen kirstuun, jonka kautta pääset nopeasti ja ketterästi lopputuloksiin.

Fraktio Oy

Fraktio on vuonna 2012 perustettu valmentava IT-talo. Tavoitteenamme on rakentaa Suomen kestävintä konsulttiskeneä.

Palveluihimme kuuluu ohjelmistokehitys ja verkkopalveluiden rakentaminen. Tutkimme, suunnittelemme ja rakennamme tulevaisuuden palveluita, kestävästi sekä nostamme valmennuksien avulla tiimien kyvykkyyksiä. Valmennuksiimme kuuluvat organisaatiovalmennukset, johon etäfasilitoinnin verkkokurssikin kuuluu, sekä tekniset ja muotoiluvalmennukset. Olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet eri alan asiantuntijoita onnistumaan työssään. Valmentajamme ovat samoja, jotka tekevät asiakastyötä.

Voit lukea lisää palveluistamme www.fraktio.fi

Complete and Continue