Aseta tavoitteet omalle oppimiselle

Tällä verkkokurssilla tärkeintä on sinun oppimisesi ja se, että arjen haastavat tilanteet helpottuvat. Muutos tapahtuu konkreettisimmin oman tavoitteiden asettamisen kautta, jota me suosittelemme tälläkin kurssilla kuten kaikissa Fraktion valmennuksissa. Tavoitteiden asettaminen luo raamit onnistumisellesi ja ohjaa etenemistä juuri sinulle sopivimmalla tavalla.

Voit asettaa tavoitteet tälle etäverkkokurssille seuraavien kysymysten avulla

Mieti tavoitteesi näiden kriteerien perusteella:

  1. Mieti mitkä ovat kolme tärkeintä tavoitettasi tälle valmennukselle?
  2. Onko tavoitteesi mitattavissa oleva? Esim. Vähemmän palavereita, päästä yhteiseen lopputulokseen tiimisi kanssa tai saada enemmän aikaan vähemmässä ajassa?
  3. Onko tavoitteesi toteutettavissa? Onko sinun mahdollista päästä näihin tavoitteisiin? Jos vastasit kyllä, tavoitteesi on toteutettavissa.
  4. Mikä tekee tavoitteistasi merkityksellisiä? Tutkimusten mukaan tavoitteisiin pääsee parhaiten kun ne on merkityksellisiä. Mieti, mitä tavoitteet sinulle tarkoittavat.
  5. Määritä aikaväli jonka aikana haluat päästä tavoitteiseesi tai tavoitteisiisi. Se voi olla esim. että etäfasilitoit x määrän työpajoja seuraavan 3kk aikana. Ilman aikaväliä, saatamme jättää asiat tekemättä. Hyvä aikaraja tarjoaa tukea ja selkeyttä tavoitteisiin pääsemiseksi.

Voit lisätä vastauksesi päiväkirjaasi sekä kommenttina alle jos haluat.

Kun olet valmis, siirry seuraavaan moduuliin, jossa opit etäfasilitoinnin perusteita.

Complete and Continue  
Discussion

3 comments